+36 30 594-12-72 info@medicid.hu

Rólunk

A MEDICID Kft. a piacon való megjelenése a biztos szakmai háttértudásnak, kiterjedt adatbázisának és komplex szolgáltatásnyújtásának köszönhető, jellemzően a hazai piaci viszonyokra optimalizálva. Mangu István 40 éves szakmai tudása biztosítja az orvosi műszerész piacon való teljes körű eligazodást, ami az ügyfél pontos igényfelmérése után, ideális képet nyújt minden érdeklődő számára.

  • 1970 – Medicor orvosi műszerésze
  • 1973 – Debreceni Orvostudományi Egyetem orvosi műszerésze
  • 1988 – Orvosi műszerész-mester cím megszerzése
  • 1995 – Medicid Kft. megalapítása

Fő profilom a kézi műszerek, vérnyomásmérők, phonendoscopok, továbbá az elektromos szívókészülékek, orvosi labor centrifugák beszerzése, javítása, szervizelése.
Az ország több egészségügyi intézményeitől, kórházaitól kaptam megbízást (Budapest, Sopron, Gyöngyös, Miskolc, Szeged).
Nevemhez fűződik az epeműtéteknél használatos epemanométer, melyet az országban egyedüliként én gyártok, továbbá  egyéni megrendelés alapján új műszereket is. Vállalkozásomban minden egyéb orvosi, egészségügyi eszköz, berendezés beszerzését, forgalmazását is vállalom.
Az évek során a különböző klinikai intézetek által felmerült egyedi igényeket is sikerült kielégíteni, mely tevékenységekkel vállalkozásunkat bővítettük, eszközparkunkat fejlesztettük, Így az alábbi szolgáltatásokkal is ügyfeleink részére tudunk lenni szakmailag felkészült kollégák segítségével. A teljesség igénye nélkül: lakatos- és esztergályosmunkák, zárjavítás, kulcsmásolás, réz élvédők és küszöbborítás készítés és felszerelés, nyomdaipari munkálatok, homokfúvás, porfestés, különböző karbantartási és szerelési munkák.
Természetesen rendelkezésre állunk cégek és magánszemélyek részére is.

Ismerj meg minket!

Mangu István

Ügyvezető, Orvosi Műszerész

E-mail cím: info@medicid.hu
Telefonszám: +36 30 219 5559

Mangu Róbert

Ügyvezető

E-mail cím: info@medicid.hu
Telefonszám: +36 30 594 1272

Írj nekünk üzenetet!

11 + 12 =